Gayseksverhalen.nl » Gayseks met oudere mannen » Naakt zonnen

Naakt zonnen

Naakt zonnen
6 votes, 4.17 avg. rating (84% score)
Geplaatst op zondag 8 september 2013 door
Seksverhalen categorie: Gayseks met oudere mannen, Pijpen en aftrekken verhalen
Verhaal gaat over: , , , ,

Dit verhaal gaat over iets dat ik in de zomer van 2011 heb meegemaakt toen ik 18 jaar was. Ik stond voor mijn kledingkast trok mijn nieuwe wielrenkleding aan. Ik pakte een rugzak en deed daar een kleed in en een grote badhandoek. Ik pakte uit de badkamer de zonnebrand en liep naar beneden. In de keuken pakte ik wat fruit en een paar flesjes water. Ik ga weg riep ik naar mijn moeder in de woonkamer. Waar ga je heen riep mijn moeder terug. Ik ga lekker naar de Noorderplassen, lekker zonnen en lezen. Ok, ben je voor het eten thuis? Ja ma riep ik en ik pakte een boek van de plank in de woonkamer en ging naar de schuur en haalde mijn trots uit de schuur. Ik deed de rugzak om en daar ging ik dan.

Het was echt fantastisch weer, geen wolkje in de lucht, de zon scheen op mijn hoofd en de wind blies door mijn blonde haren. Het was zeker een half uurtje fietsen naar de Noorderplassen en eenmaal daar aangekomen was het best rustig, op het strandje waren nauwelijks mensen maar ik reed door, verder naar achteren. Terwijl ik verder fietste en dichter bij mijn plekje aankwam zag ik een auto in de verte staan. Nee toch dacht ik, zit er nu iemand op mijn plekje! Ik kom er al jaren zonder ooit iemand daar te zien. Ik stopte met mijn fiets naast de auto en zette deze op slot. Wauw wat een mooie auto zeg een Mercedes SLK, die man heeft knaken dacht ik. Ik liep naar de bosjes en door de bosjes heen zag ik op het kleine stukje gras een oudere man zitten op een stoeltje met een boek in zijn hand. Verdomme dacht ik en ik liep terug naar mijn fiets. Ik stapte op en reed een stuk verder, misschien was daar nog een rustig plekje. Het tweede plekje was helaas ook bezet door een groepje jongens die lekker aan het voetballen waren. Pff wel een lekker gezicht, die zwetende en glimmende lichamen in de zon en zo lekker strak.

Tja hier kon ik echt niet bij gaan zitten. Ik keerde weer om en ging naar mijn eerste plekje toe en verstopte mijn fiets in de bosjes en zette deze op slot. Ik haalde de rugzak van mijn rug af en liep door de bosjes heen naar de kleine opening waar de man nog steeds zat. Hij had zich blijkbaar net ingesmeerd want zijn grijze borstharen en buikje glommen in het zonlicht. Goedemorgen riep ik en een beetje geschrokken riep hij goedemorgen terug. Ik had gehoopt hier rustig alleen mijn boekje te kunnen lezen riep hij. Ja zei ik terug, ik kom hier al jaren en u bent de eerste die ik hier op dit plekje tegenkom. Je hoeft geen u te zeggen hoor riep de man. Ik lachte een beetje en zei dat ik hier normaal altijd heerlijk naakt kon zonnen omdat er nooit iemand was. Ik zag dat hij een beetje schrok en met een lach riep hij ik houd je niet tegen. We lachten samen nog even.

Ik pakte mijn kleedje en legde die op de grond neer, zo past net riep ik tegen de man, hij lachte, ja er is niet veel ruimte he. Mijn naam is trouwens Brian, hoe heet u? Ik heet Gerrit en je hoeft me niet steeds met u aan te spreken hoor. Ik ging verder en haalde mijn handdoek uit de rugzak en zette de rugzak naast me neer. Ik ging zitten en dacht verdomme wat moet ik nu, ik kwam hier om naakt te zonnen. Ik keek opzij naar Gerrit en bekeek hem van top tot teen. Hmm dacht ik hoe oud zou hij zijn. Ik schatte achterin de 50. Hij zag er niet slecht uit, slank, wel grijs maar niet verkeerd. Hij had zo’n strakke zwemboxer aan, een zwarte. Dat zag er goed uit. Waarom hebben de oudere mannen toch altijd zo’n broekje aan en niet die voetballende jongens lachte ik in mijzelf. Ik zat zo nog een paar minuutjes te twijfelen tot het moment dat ik bij mezelf dacht: fuck it ik kwam hier om naakt te zonnen dus naakt zonnen is wat ik ga doen. Ik trok mijn wielren shirt uit en ik zag dat ik zijn aandacht nu te pakken had. Ik zette een zonnebril op. Aan zijn zwemboxer te zien liet het hem niet koud. Ik trok mijn wielrenbroekje uit en legde de kleren naast mij neer. Ik ging op mijn buik liggen en pakte de zonnebrand uit mijn mandje en stak deze omhoog in de lucht. Gerrit, kunt u mij even insmeren? Hij twijfelde geen moment en pakte de zonnebrand en knielde naast mij neer.

Ik keek nu recht naar zijn zwembroekje en raakte lichtjes opgewonden van de enorme bobbel in dat broekje. Ik voelde de koude druppels op mijn rug, kont en benen vallen en kreeg lichte rillingen. Niet veel later voelde ik zijn grote handen over mijn rug glijden en hij begon me in te smeren, het leek wel een massage, heerlijk. Ik zuchtte lichtjes van genot. Hij bleef extra lang hangen bij mijn billen en kneedde ze zachtjes en gleed met zijn handen door mijn bilspleet en nadat hij uiteindelijk ook mijn benen had ingesmeerd gaf hij me een zacht tikje op mijn billen en zei: “zo je bent er klaar voor man“. Ik bedankte hem en sloot mijn ogen en bleef lekker liggen. Mag ik erbij komen liggen vroeg Gerrit, heb zelf geen kleed bij me. Tuurlijk riep ik en hij ging naast me zitten en trok zijn zwembroekje uit. Toch niet erg Brian? Nee natuurlijk niet riep ik terug. Wel goed smeren he, anders wordt het een pijnlijk verhaal lachte ik. Misschien moet jij het doen dan weet ik zeker dat het goed gebeurt. Ik twijfelde geen moment en ging rechtop zitten en pakte de zonnebrand. Ga maar liggen riep ik. Ik liet flinke druppels zonnebrand op zijn flink behaarde ballen vallen en begon ze te masseren. Door de flink bos haar duurde het wel even voordat ik ze goed had ingesmeerd en inmiddels was zijn penis enorm hard en groot geworden. ik smeerde de rest in en gaf een tikje tegen zijn ballen, zo je bent er klaar voor giechelde ik. Ik ging weer op mijn buik liggen. Zo bleven we wel een uurtje liggen.

To be continued.
Als je opmerking hebt, het vervolg graag wil lezen of samen met mij een verhaaltje te schrijven mail me dan of voeg me toe op msn, brianvanloo AT hotmail.nl

Reacties

4 Reacties op “Naakt zonnen”
 1. Gerrit zegt:

  Dit is zo geil, dat zou ik ook wel eens mee willen maken.

 2. Gerrit zegt:

  Dit is zo geil, dat zou ik ook wel eens mee willen maken.

 3. Brian zegt:

  Tnx, het is gelukkig echt gebeurt :D

 4. martijn zegt:

  even droomde ik dat ik naast je lag en de zonnebrand mocht insmeren en meer,,,,,,,,
  mooi verhaal of is het echt gebeurt?

  geile groet Martijn

Reageer op dit seksverhaal